Share

Ντάνος vs Τσάκα. Μήπως τελικά είναι…ίδιοι;;;

Τσάκας- Ντάνος. Πόσο ίδιοι είναι;

Το survivor 2017 έφτασε στο τέλος του, αναδεικνύοντας νικητή, το αδιαμφισβήτητο φαβορί (από την αρχή του παιχνιδιού, οπότε και «εξοστρακίστηκε» από την αρχική του ομάδα, με αποτέλεσμα να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού) Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς, «Ντάνο».

Είναι πραγματικά αξιοπρόσεκτες, οι ομοιότητες της νίκης του Αγγελόπουλου με αυτήν του Γιώργου Τριανταφυλλίδη(Τσάκα) , νικητή του πρώτου Big Brother, που διεξήχθη το 2001 από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Και ας πάμε να δούμε λεπτομερώς τους λόγους που ο Έλληνας τηλεθεατής, πέφτει με μαθηματική ακρίβεια στην …»λούμπα» τύπους σαν τον Αγγελόπουλο και τον Τσάκα:

  1. Ο Έλληνας τηλεθεατής , φαίνεται να διακατέχεται από μία συμπάθεια προς τους επαρχιώτες συμπατριώτες του (Αγγελόπουλος- Σκιάθο, Τσάκας- Ημαθία), τους οποίους όμως δε χάνει ευκαιρία να βρίσει απροκάλυπτα σε περίπτωση που τους πετύχει μπροστά του σε μποτιλιάρισμα, πλαζ, τράπεζα ή ακόμα και να χαρακτηρίσει υποτιμητικά «χωριάτη» ή «επαρχιώτη» οποιονδήποτε εμφανίσει απρεπή συμπεριφορά.
  2. Ο μέσος Έλληνας τηλεθεατής εντυπωσιάζεται από τα παρατσούκλια των παικτών των ριάλιτυ (Γιώργος Τριανταφυλλίδης- Τσάκας, Γιώργος Αγγελόπουλος-Ντάνος) , λες και η προσφώνηση που «σέρνουν» δίπλα από το όνομά τους είναι κάποιος τίτλος τιμής, διάκρισης ή Ολυμπιακής επιτυχίας… Έλεος με τα παρατσούκλια της «αλάνας» που σας κάνουν να παλιμπαιδίζετε… Μιλάμε για άντρες άνω των 30 ετών…
  3. Οι παίκτες, πιστεύουν σε έναν Θεό, Πατέρα Παντοκράτορα, και δε χάνουν λεπτό να το διατυμπανίσουν με όποιο τρόπο μπορούν, αδιαφορώντας αν προκαλούν με τη συμπεριφορά τους το θρησκευτικό αίσθημα κάποιων, οι οποίοι, αν και…λιγότερο πιστοί(!!!) γνωρίζουν πολλοί καλά, την πρώτη εντολή, η οποία υπογραμμίζει «να μην επικαλούμαστε το όνομά Του επί ματαίω» … Και, πιστέψτε με, το σύμπαν και οι δυνάμεις που υπάρχουν σε αυτό, σίγουρα έχουν με σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούν από τη σχέση της Μαίρης Σκόρδου με τον Τσάκα στο Big Brother ή την απόδοση του Ντάνου στο στόχο…
  4. Έχουν «αξάν» ή «ντοπιολαλιά», που τους καθιστά ποιο… συμπαθείς(???) στο κοινό. Ναι, μιλάμε για το ίδιο κοινό που γελούσε ασύστολα με την «Αμαλία» του «Παρά Πέντε» όταν τη άκουγε να τραγουδά «Φιλλλλί Φιλλλί με σκοτώννννεις» και δε δίσταζε να επαναλαμβάνει κοροϊδευτικά την προφορά της σε κάθε περίσταση…
  5. Πανηγύρισαν και οι δύο τη νίκη τους σαν πρωτόγονοι…Ο μεν Τσάκας αναποδογυρίζοντας το τραπέζι, ο δε Ντάνος βγάζοντας ζωώδεις κραυγές, κοιτώντας το κοινό που βρέθηκε στο Άλσος Γαλατσίου. Εντάξει, παιδιά… Δεν κατακτήσατε και το Χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στην ενόργανη… Σε ριάλιτυ μπήκατε…
  6. Έχουν πάντα μια θλιβερή ιστορία να διηγηθούν… Μία ιστορία αρκετά δακρύβρεχτη για να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές του τηλεθεατή, ο οποίος, αν και ξέρει ότι τελικά, τα λεφτά θα φαγωθούν σε σπατάλες επιδειξιομανίας, τζόγου ή βιαστικών επαγγελματικών επενδύσεων, παρ’όλα αυτά θα λυγίσει και θα δώσει την ψήφο του σε ανθρώπους ,που αν γνώριζε στην καθημερινότητά του, δεν θα τους έδινε καμία σημασία, ή, ακόμα πιο πιθανών , θα τους χλεύαζε (λόγω όλων των παραπάνω)

 

Οπότε, εσείς που σκοπεύετε να δηλώσετε συμμετοχή σε ριάλιτυ, φροντίστε να γεμίσετε τις αποσκευές σας με όλες τις παραπάνω «αρετές» και η θέση σας στον τελικό, είναι σίγουρη…Ασφαλώς απευθυνόμαστε σε άντρες, καθώς οι γυναίκες δεν έχουν καμία απολύτως ελπίδα να νικήσουν, σε ριάλιτυ …(Η Καλομοίρα ήταν απλά η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα)