Μισέλ Φάιφερ: Ίσως, πιο όμορφη γυναίκα του Χόλυγουντ

Ξεκίνησε στα 21. Η νεανική ομορφιά της ήταν απερίγραπτη. Όσο μεγάλωνε όμως γινόταν όλο και πιο όμορφη. Όταν έκλεισε τα 30 ήταν στα καλύτερά της. Πανέμορφη, γεμάτη αυτοπεποίθηση και σίγουρη για τον εαυτό της. Εκτός από την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της, είχε πλέον και μια ακαταμάχητη γοητεία.

Προσωπική μου γνώμη είναι πως η πιο εντυπωσιακή της εμφάνιση ήταν στην ταινία «The Fabulous Baker Boys», στο πλευρό των αδελφών Bridges. Αλλά και στις ταινίες που ακολούθησαν η ομορφιά της Michelle Pfeiffer δεν σε άφηνε να συγκεντρωθείς όσο ήθελες στην ταινία. «Frankie and Johnny», «The Age of Innocence», «Wolf», «Dangerous Minds» είναι μόνο λίγες από τις ταινίες που έλαμψε με την παρουσία της αλλά και με το υποκριτικό της ταλέντο.

Αλλά και στα χρόνια που ακολούθησαν, η Pfeiffer δεν έχασε ποτέ την γοητεία της. Απέκτησε μια αρχοντιά, μια φινέτσα, ενώ δεν έχασε ποτέ αυτό το διαπεραστικό βλέμμα της, που θα σου έκοβε τα πόδια.

https://gr.pinterest.com/pin/555490935259710640/

@pinterest.com

Η προσωπική της ζωή ήταν σταθερή. Παντρεύτηκε στα 23 τον ηθοποιό Peter Horton. Χώρισε στα 30 και ύστερα από μια τρίχρονη σχέση με τον Fisher Stevens και μια σύντομη περιπέτεια με τον John Malkovich, παντρεύτηκε ξανά το 1994, αυτή τη φορά τον τηλεοπτικό παραγωγό και σεναριογράφο David Keeley, με τον οποίο απέκτησε δυο παιδιά και συνεχίζει να είναι παντρεμένη μέχρι σήμερα.

http://fr.fanpop.com/clubs/michelle-pfeiffer/images/26475721/title/michelle-pfeiffer-story-screencap

@fanpop.com

Δεν ήθελε ποτέ να γίνει μοιραία γυναίκα, αν και ήταν. Σήμερα είναι 61 ετών και παραμένει εντυπωσιακή, όμορφη όπως πάντα, με το ωραίο χαμόγελο και τα ανοιχτόχρωμα μάτια της, να μας κάνουν ακόμα να παραλύουμε από την πρώτη στιγμή που θα τολμήσουμε να την κοιτάξουμε. Η Michelle Pfeiffer ήταν, είναι και θα είναι η πιο όμορφη γυναίκα του Χόλυγουντ.