Ο ηθοποιός που ήταν στρίπερ πριν γίνει διάσημος και εκατομμυριούχος

Είναι διάσημος ηθοποιός, παραγωγός ταινιών και εκατομμυριούχος όμως κάποτε έκανε τον στρίπερ για 8 μήνες για να κερδίσει το ψωμί του.

Ο λόγος για τον Channing Tatum ο οποίος μάλιστα κατάφερε να εκτοξεύσει της κινηματογραφική του καριέρα με την ταινία Μagic Mike που είχε ως θέμα την οκτάμηνη εμπειρία του ως στρίπερ στην Φλόριντα.

Σε μια συνέντευξη του στο περιοδικό GQ Style του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Tatum παραδέχεται ότι ξεκίνησε να δουλεύει σαν στρίπερ επειδή ήταν “νέος, χαζός και απλά ήθελε να βγάλει κάποια χρήματα”. Πρόσθεσε: “Μπορείς να εργάζεσαι 10 ώρες την ημέρα για τον κατώτατο μισθό – αν δεν έχεις τελειώσει το κολέγιο – η εναλλακτικά να κάνεις κάτι λίγο πιο τρελό.” 

Παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες τον χαρακτηρίζουν ως τον πιο σeξι άνδρα στον κόσμο, δεν έβγαζε τόσο πολλά λεφτά όσο φανταζόμαστε. “Σε μια καλή βραδιά θα έβγαζα 150 δολάρια … Όχι όσα φαντάζεστε. Σε μια κακή βραδιά θα έβγαζα 70 δολάρια – ακόμη και 50 μερικές φορές.” 

Βέβαια η καριέρα του στο στριπτίζ ήταν αρκετά σύντομη. Σε μια συνέντευξη του το 2012 με το AV Club ο Tatum εκτιμά ότι συνολικά δούλεψε για “περίπου έξι έως οκτώ μήνες”.

Μάλιστα η ταινία Magic Mike δεν ήταν καν δική του ιδέα αλλά του σκηνοθέτης Stephen Soderberg ο οποίος αφού έμαθε την ιστορία του τον προέτρεψε να την κάνει ταινία. Συγκεκριμένα είπε στον Tatum “Αυτό πρέπει να γίνει ταινία γιατί δεν το έχω ξαναδεί ποτέ”.

Διαβάστε επίσης: Καλυβάτσης: Σε δύο ημέρες τα έχασα όλα στο Χρηματιστήριο

Πηγή