Γιάννης Σπανός: Τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του επιστήθιος φίλος του

Στο σπίτι του στην περιοχή Αγιάννης στο Κιάτο Κορινθίας βρέθηκε χθες νεκρός, στα 83 του, ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός. Ο θάνατός του σκόρπισε πανελλήνια συγκίνηση, με τα μηνύματα στο διαδίκτυο να είναι σπαρακτικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εspresso τον Γιάννη Σπανό βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του ο επιστήθιος φίλος του Βασίλης Σουσούνης.

«Επικοινώνησε μαζί μου [η ανιψιά του Σοφία] για να δει τι συμβαίνει. Αμέσως έτρεξα στο σπίτι του Γιάννη για να δω αν είναι καλά. Κρατούσα κλειδιά που μου είχε δώσει ο ίδιος γιατί τον φρόντιζα εκεί στο Κιάτο όπου έμενε μόνιμα» λέει ο κ. Σουσούνης.


Και συνεχίζει: «Φώναξα δυο-τρεις φορές έξω από το σπίτι του και όταν είδα ότι δεν απαντούσε πήρα τα κλειδιά που είχε δώσει και άνοιξα. Φώναξα “Γιάννη Γιάννη” και όπως πηγαίνω στην κρεβατοκάμαρα τον είδα ξαπλωμένο στο κρεβάτι με τις πιτζάμες. Σαν να κοιμόταν. Κατάλαβα ότι ήταν νεκρός. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε είχε παραπονεθεί για κάτι».

Σύμφωνα με τον επιστήθιο φίλο του ο γιατρός τους ενημέρωσε ότι ο Γιάννης Σπανός ήταν νεκρός από το προηγούμενο βράδυ γιατί το σώμα του είχε παγώσει. «Έφυγε το φιλαράκι μου» λέει με λυγμούς.

Σε λίγες μέρες ο Γιάννης Σπανός θα εμφανιζόταν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με τον Μίμη Πλέσσα και τον Γιώργο Κατσαρό.

Πηγή