Η διάσημη απατεώνας που παρίστανε την πλούσια κληρονόμο

Μια ιστορία που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας και πήρε έκταση είναι η ζωή της 30χρονης, σήμερα, Anna Sorokin, Γερμανίδας που κατάφερε και ξεγέλασε για περισσότερο από τρία χρόνια τους πάντες και ζούσε σαν πραγματική βασίλισσα χωρίς να διαθέτει ούτε ένα ευρώ στο τραπεζικό της λογαριασμό.

Σήμερα που αποφυλακίστηκε δηλώνει μετανιωμένη, και έτοιμη να αλλάξει ζωή, πράγμα δύσκολο, αφού τα χρέη προς ιδιώτες δεν έχουν σβηστεί και κινδυνεύει εκ νέου με φυλάκιση.

Η Anna Sorokin, που παρίστανε τη ζάπλουτη κοσμική Anna Delvey, κατάφερε και ξεγέλασε τράπεζες, χρηματιστηριακές εταιρείες, ξενοδοχεία, πολυτελή μαγαζιά με τις κατεγραμμένες απάτες να ξεπερνούν τις 200.000 δολάρια.

Η Anna ζούσε στη Νέα Υόρκη παριστάνοντας την πλούσια κληρονόμο με χαρτοφυλάκιο 60.000.000 δολαρίων, και σε χρόνο ρεκόρ μπήκε στους κοσμικούς κύκλους της μεγαλούπολης.

Ήταν τόσο πειστική που κατάφερνε και αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά από πλούσιους κοσμικούς χωρίς καν να υπάρχουν έγγραφα που να τους προστατεύουν σε περίπτωση απάτης.

Η μεγαλύτερη επιτυχία της αλλά και μοιραία ήταν όταν πήρε δάνειο 100.000 δολαρίων για εταιρεία που δεν υπήρχε καν.

Σήμερα έχει πουλήσει τα πνευματικά δικαιώματα από τη ζωή της για ταινία που θα γυριστεί στο Hollywood για το ποσό των 320.000 δολαρίων, όμως αυτό το ποσό δεν θα το ακουμπήσει καν, αφού θα πάει απευθείας στους ανθρώπους που φέσωσε…

Πηγή