Τα 5 βασικά κομμάτια που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου σύμφωνα με την Anna Wintour

Στη σειρά βίντεο της Vogue, “Go Ask Anna” μαθαίνουμε μεταξυ άλλων για τα πέντε βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας που πρέπει να έχει η καθεμία στη ντουλάπα της και φυσικά κρατάμε σημειώσεις…

Στο βίντεο, η Wintour προτείνει εκείνα τα κομμάτια που είναι “πολύ σημαντικά αν είσαι γυναίκα εργαζόμενη, και δεν θέλεις να κάνεις λάθη στο ντύσιμό σου”.

Η Wintour ανέφερε τέσσερα must-haves, που αναφέρονται παρακάτω, αλλά πρόσθεσε επίσης μια εκπληκτική επιλογή ως το πέμπτο στοιχείο.

“Είναι επίσης πολύ σημαντικό να έχετε ένα κομμάτι που είναι πραγματικά εντυπωσιακό και διαφορετικό και απλά σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα για τον εαυτό σας. Αν έχετε το budget, αποκτήστε ένα κόσμημα γιατί για μένα αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό πράγμα που μπορεί να έχει μια γυναίκα”.

Jumper

Ένα πουλόβερ καλής ποιότητας σε χρώμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Ιδανικά κάτι κασμιρένιο ή μάλλινο.

Παντελόνα

Ακόμα και μια φούστα σε ίσια γραμμή. Διαλέξτε πάντως ένα κομμάτι που να πέφτει όμορφα πάνω στο σώμα σας, δεν σας “πατάει” ούτε “σακουλιάζει”.

Παλτό

Ένα κλασικό κομμάτι καλής ποιότητας που να κλέβει τις εντυπώσεις ακόμη κι αν το ντύσιμό σας αποτελείται από βασικά οικονομικά κομμάτια.

Παπούτσια που αγαπάτε

Είτε είναι ankle boots, είτε mules, είτε είναι τα sneakers σας, ένα καλό παπούτσι που να σας χαρακτηρίζει.

Πηγή