Τι είναι το booster και πως το χρησιμοποιούμε;

Η τεχνολογία στον τομέα της ομορφιάς προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και εμφανίζονται νέα είδη προϊόντων που λαμβάνουν τη θέση τους στην καθημερινή μας περιποίηση. Ένα από αυτά είναι και το booster. Τι είναι όμως το booster και πως το χρησιμοποιούμε;

Πρόκειται για ένα προϊόν με λεπτόρευστη υφή, που απορροφάται εύκολα και έχει αρκετά σημαντικά αποτελέσματα. Αποτελεί το πρώτο βήμα στην καθημερινή μας ρουτίνα, ακριβώς μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Μετά από αυτό, μπορούμε να βάλουμε το serum και την κρέμα μας.

Το booster στην ουσία, έχει ως στόχο αυτό που λέει και το όνομά του, δηλαδή το “boost” τόσο της επιδερμίδας, όσο και των επόμενων προϊόντων που θα χρησιμοποιήσουμε. 

Έχει δημιουργηθεί για την ενίσχυση της λειτουργίας του επιδερμιδικού φραγμού, ο οποίος διαταράσσεται καθημερινά από τη ρύπανση, την έλλειψη ύπνου, την αλλαγή κλίματος, το stress και άλλους παράγοντες. 

Στοχεύει στην βελτίωση συγκεκριμένων σημείων της επιδερμίδας, όπως οι ρυτίδες και η ερυθρότητα  και δημιουργεί την βάση για να απορροφηθούν σωστά τα υπόλοιπα προϊόντα όπως είναι το serum και η κρέμα. Με αυτόν τον τρόπο, βοηθά το θαμπό και κουρασμένο δέρμα να επαναφέρει τη λάμψη και την ελαστικότητά του. Επιπλέον, αποτελεί ιδανική βάση για το μακιγιάζ. 

Το booster μπορεί να περιέχει ιαματικό μεταλλικό νερό, υαλουρονικό οξύκολλαγόνο, vitamin C και άλλες βιταμίνες. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας και για κάθε ηλικία.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΜΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ:

Vichy- Mineral 89

Super Facialist – Vitamin C + Brighter Booster

La Prairie – Anti-aging rapid response booster

KORRES- Wild Rose Advanced Brightening BI-Phase Booster

Clinique- Fresh Pressed™ Daily Booster με Καθαρή Βιταμίνη C

Frezyderm – Super Booster

APIVITA – Aqua Beelicious Booster

Πηγή