Το μυστικό της Emily Ratajkowski που την κρατά αδύνατη

Η Emily Ratajkowski είναι από τα πιο διάσημα και σeξι μοντέλα του πλανήτη, με φανατικό αντρικό, αλλά και γυναικείο κοινό, καθώς όλη θαυμάζουν το πρόσωπο και το κορμί της.

Και μπορεί όλοι να πιστεύουν ότι ένα τέτοιο κορμί θέλει άπειρες θυσίες, η ίδια όμως, βάση όσω λέει δε φαίνεται να τηρεί και κανένα υπερβολικά αυστηρό πρόγρομμα διατροφής ή γυμναστικής.

Όπως το ίδιο το μοντέλο δηλώνει, προτεραιότητα της είναι η φροντίδα του εαυτού της και η απόλαυση του φαγητού. Έτσι λοιπόν, ξεκινά την ημέρα της με ένα αρτοποίημα ή ένα γλυκάκι και έναν σκέτο καφέ. Τα πάραπάνω, είναι η μόνη αδυναμία της σε σνακ.

Όσον αφορά τα μεσημεριανά της γεύματα, επιλέγει ή μια σαλάτα ή ένα σάντουιτς, ενώ τα συνοδεύει σχεδόν πάντα με ένα smoothie λαχανικών, οχί επειδή θέλει να προσέξει, αλλά γιατί θέλει ένα σώμα υγιές και γεμάτο ευεξία. Άλλωστε λατρεύει τους χυμούς και τον κουρκουμά, όπως έχει δηλώσει.

Επιπλέον, η Emily δεν λέει όχι στις εξόδους για φαγητό με φίλους της, ενώ λατρεύει την ιταλική κουζίνα. Όταν δεν τρώει υδατάνθρακες, νιώθει συνέχεια ότι έχει πεσμένο σίδηρο, οπότε τρώει αρκετό κρέας. Πως όμως μπορεί και κρατάει αυτήν την σιλουέτα τρώγοντας συνέχεια μακαρόνια και πίνοντας κοκτέιλ και κρασιά;

Σύμφωνα με την ίδια, όλα παίζονται στο αλάτι και την ζάχαρη, αφού όπως λέει το βασικό είναι να ελέγχεις την ποσότητα αυτών των δυο που καταναλώνεις καθημερινά. Επίσης, το μοντέλο είναι υπέρμαχος της ισορροπημένης διατροφής, χωρίς στερήσεις, για ένα υγιές σώμα.

https://www.instagram.com/p/BMZyOMoDYmX/?utm_source=ig_web_copy_link

Τέλος, στο θέμα της γυμναστικής, η Emily δεν είναι από αυτούς που λιώνουν στα γυμναστήρια με τις ώρες, καθώς σιχαίνεται τους κλειστούς χώρους, αλλά περπατάει καθημερινά και κάνει γιόγκα μια φορά την εβδομάδα.

Πηγή