Η σοπράνο του μετρό -Η άστεγη που μάγεψε με τη φωνή της κι έγινε viral

Μόλις την άκουσε να τραγουδά, στο μετρό του Λος Αντζελες δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Σήκωσε το κινητό τηλέφωνό του και κατέγραψε σε βίντεο τη γυναίκα που έγινε viral ως η «σοπράνο του μετρό».

Το βίντεο το δημοσίευσε στη συνέχεια στο Twitter η αστυνομία του Λος Αντζελες και όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται ποια ήταν αυτή η άστεγη γυναίκα με τη φωνή που καθήλωνε. Γρήγορα, το βίντεο έγινε viral και τελικά τα αμερικανικά ΜΜΕ την εντόπισαν. Η «σοπράνο του μετρό» είναι μια 52χρονη Ρωσίδα που μετανάστευσε στις ΗΠΑ όταν ήταν 24 ετών.

Η Εμιλι Ζαμούρσκα, πιανίστα και βιολονίστα, παρέδιδε μαθήματα μέχρι τη στιγμή που άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Εκανε αρκετές δουλειές για να εξασφαλίσει τα προς το ζην και κάποια στιγμή άρχισε να παίζει βιολί στους δρόμους, μέχρι που της το έκλεψαν. Ετσι, κατέληξε στους δρόμους. Πλέον, τραγουδά στο μετρό προσπαθώντας να βγάλει χρήματα.

«Κοιμάμαι σε ένα χαρτόκουτο, σε πάρκινγκ. Κοιμάμαι όπου βρω», δήλωσε στο ABC. «Τραγουδάω στο μετρό γιατί… ακούγεται τόσο ωραία», πρόσθεσε και δήλωσε ότι εξεπλάγη όταν έμαθε πως είχε γίνει viral. Τώρα ελπίζει ότι αυτό θα τη βοηθήσει να αλλάξει τη ζωή της.

Διαβάστε επίσης: Αυτό το τραγούδι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μειώνει το άγχος

Πηγή