Προσοχή: Τι σημαίνει αν βρείτε κέρμα στο χερούλι του αυτοκινήτου σας

Έχουμε ακούσει κατά καιρούς, για διάφορες μεθόδους, που ακολουθούν οι πολυμήχανοι επίδοξοι κλέφτες, για να πετύχουν το σκοπό τους.

Πολλές φορές μπαίνουμε στο αυτοκίνητό μας χωρίς να το… τσεκάρουμε απ’ όλες τις πλευρές και μπορεί να παρατηρήσουμε κάτι… ύποπτο, όπως ένα βαθούλωμα ή μία γρατζουνιά έπειτα από μερικές ώρες ή σε κάποιες περιπτώσεις έπειτα από μερικές μέρες. Όλοι το έχουμε πάθει αυτό.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως πρέπει να δείχνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο αυτοκίνητό μας, όχι μόνο κατά την διάρκεια που θέλουμε να το κινήσουμε. Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί μία νέα… τακτική από επίδοξους ληστές, αναφορικά με την προσπάθεια κλοπής του αυτοκινήτου.powered by Rubicon Project

Αυτή η τακτική έχει να κάνει μ’ ένα κέρμα που τοποθετείται κυρίως στα χερούλια που υπάρχουν στις πόρτες. Στις περισσότερες φορές, το κέρμα δεν μπαίνει στο χερούλι της πόρτας του οδηγού, αλλά σ’ αυτήν του συνοδηγού, την οποία τις περισσότερες φορές δεν την… εξετάζουμε, ειδικά αν δεν έχουμε κάποιον άλλον να «πάρουμε» μαζί μας στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Sun Gazing», υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν δείτε κάτι τέτοιο και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να καλέσετε άμεσα την Αστυνομία, προκειμένου να αναλάβει την έρευνα του οχήματός σας.

Πηγή