Σερβιτόρα αποκαλύπτει τους πιο τσαμπατζήδες διάσημους

Η νεαρή Laura Mesrobian εργάζεται ως σερβιτόρα στη Νέα Υόρκη και το τελευταιό διάστημα φαίνεται ότι έχει γίνει ιδαίτερα διάσημη στο Tik Tok, καθώς αποκαλύπτει συχνά τις συνήθειες των διάσημων πελατών που εξυπηρετεί κατά καιρούς.

Πολύ συχνά στο προφίλ της στο Tik Tok ανεβάζει βίντεο όπου βαθμολογεί τους πασίγνωστούς πελάτες, με το κοινό να σχολιάζει τρελαμένο από κάτω, αλλά και να ρωτά για άλλους διάσημους.

Στο πρώτο της βίντεο ως Tik Toker δε, αναφέρει ότι ο ηθοποιός Jake Gyllenhaal, μπορεί να έχει υπέροχα μάτια, όμως όσες φορές έχει καθίσει με τους φίλους τους για φαγητό, δεν έχει πληρώσει ποτέ του.

Η πιο αγαπημένη διάσημη όμως της Laura, είναι η ηθοποιός και σκηνοθέτης Greta Gerwig, για την οποία λέει ότι είναι η γυναίκα που θα ήθελες να πας μαζί της σε πάρτι, καθώς είναι απίστευτα διασκεδαστικός χαρακτήρας. 

Από την άλλη, ο σύντροφος της Gerwig και σκηνοθέτης του Marriage Story Noah Baumbach, δεν είναι και τόσο χαρωπός, ενώ έδειχνε ότι δεν περνούσε και πολύ καλά όσο ήταν εκεί.

Για την Julianne Moore, η νεαρή ανέφερε ότι είναι όμορφη, αριστοκρατική και γλυκιά, καθώ και ότι πάντα την κοιτούσε στα μάτια και της έλεγε “ευχαριστώ”.

Έχοντας εξυπηρετήσει και την Glenn Close, εδήλωσε ότι μπορεί να φαίνεται ψυχρή και απόμακρη, αλλά από κοντά είναι μια χαρά άνθρωπος. Το μόνο που ήταν κάπως άβολο, ήταν το γεγονός ότι η Close ερχόταν πάντα με το σκυλί της, το οποίο έκοβε βόλτες σε όλο το εστιατόριο, αλλά και πάλι ήταν πολύ αγαπητό και δεν πείραζε κανέναν.

Τέλος, η Laura αποθέωσε και την Frances McDormand, την οποία αγάπησε από μία και μόνο ατάκα της, αφου της είπε όλο νάζι: «είσαι σερβιτόρα; γιατί αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε αλκοόλ».

Πηγή