Το δικαστήριο μίλησε: Ο Τζόνι Ντεπ χτύπησε 12 φορές την Αμπερ Χερντ -Κόλαφος η απόφαση

Ενοχος ο Τζόνι Ντεπ. Το δικαστήριο του Λονδίνου κατέληξε σήμερα πως ο διάσημος ηθοποιός ήταν όντως «ο άνδρας που χτυπούσε την σύζυγό του», μετά την μήνυση που είχε υποβάλει κατά της Άμπερ Χερντ και της εφημερίδας «The Sun».

Μετά από μια δίκη 16 ημερών στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου τον Ιούλιο, ο δικαστής διαπίστωσε πως ο ισχυρισμός της εφημερίδας ότι ο Τζόνι Ντεπ ήταν βίαιος απέναντι στην γυναίκα του, ήταν δικαιολογημένος.


Ο 57χρονος Τζόνι Ντεπ μήνυσε τον εκδότη της εφημερίδας Sun για ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2018 και στο οποίο επικεφαλής μάρτυρας ήταν η Άμπερ Χερντ που περιέγραψε 14 περιπτώσεις κατά την διάρκεια της σχέσης τους όπου ισχυρίζεται ότι της επιτέθηκε, παρέχοντας γραφικές λεπτομέρειες για τις επιθέσεις που πυροδοτούνταν από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και την χρήση ναρκωτικών.

Η Άμπερ Χερντ είχε κατηγορήσει τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία
Τζόνι Ντεπ εναντίον Άμπερ Χερντ: Οι ισχυρισμοί
Μέσα σε αυτές τις 16 ημέρες, το δικαστήριο είχε μια σπάνια ματιά στην ταραγμένη ζωή ενός από τα πιο φλογερά ζευγάρια του Χόλιγουντ, με κάποιους από τους ακόλουθους ισχυρισμούς:

Ο Τζόνι Ντεπ παραδέχτηκε ότι έπαιρνε μεγάλες ποσότητες κοκαϊνης και πως έπινε περισσότερο από όσο θα μπορούσαν οι «κανονικοί» άνθρωποι.
Η Άμπερ Χερντ τον κατηγόρησε για αφόδευση στο συζυγικό τους κρεβάτι
Η ηθοποιός κατηγορήθηκε ότι είχε σχέση με τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της Tesla Έλον Μασκ, την οποία όμως αρνήθηκε. Ο Τζόνι Ντεπ έχασε το ποσό των 650 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε αποκτήσει μετά την συμμετοχή του στις ταινίες «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» και έμεινε με 100 εκατομμύρια δολάρια. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ξοδεύει 30.000 δολάρια κάθε μήνα για την αγορά κόκκινου κρασιού
Επίσης, λέγεται ότι «επιτέθηκε» στην Άμπερ Χερντ κατά την παραμονή τους στην Αυστραλία ενώ ήταν μεθυσμένος και υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η Άμπερ Χερντ με μελανιές στο πρόσωπό της
Ο διάσημος ηθοποιός αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς, λέγοντας πως η πρώην σύζυγός του ήταν βίαιη απέναντί του. Τόσο ο Τζόνι Ντεπ όσο και η Άμπερ Χερντ έδωσαν αποδεικτικά στοιχεία σε αυτό που ονομάστηκε η «δίκη – δυσφήμηση του αιώνα» καθώς και οι δύο αντάλλαξαν κατηγορίες σχετικά με το ποιος διέπραξε την ενδοοικογενειακή βία κατά την διάρκεια της θυελλώδους σχέσης τους. Πολλοί μάλιστα ήταν οι μάρτυρες που κατέθεσαν υπέρ του διάσημου ηθοποιού, τόσο από τις πρώην συντρόφους του, όσο και μέλη του προσωπικού τους, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον ηθοποιό.

Η δίκη προσέλκυσε την προσοχή του κόσμου εν μέσω εκπληκτικών λεπτομερειών σχετικά με τις κακές συνήθεις του Τζόνι Ντεπ, τα απίστευτα έξοδα που έκανε και τα εύθραυστα οικονομικά του αλλά και την λαμπερή ζωή του ζευγαριού και την τοξική σχέση του.

Φωτογραφίες: AP


Πηγή