Το κόλπο που θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο αδύνατη, όποιο παντελόνι και αν φοράς

Ένα παντελόνι για να κολακεύει το σώμα πρέπει να «κάθεται» σωστά στους γοφούς, να εφαρμόζει τέλεια στην περιφέρεια, να μην τονίζει αλλά να αγκαλιάζει τους μηρούς και φυσικά να δείχνει λεπτή τη μέση.

Υπάρχει όμως τρόπος ένα παντελόνι να δείχνει ωραίο πάνω μας και να λεπταίνει τη σιλουέτα ακόμα και όταν δεν είναι 100% ραμμένο πάνω μας! Πώς γίνεται αυτό; Θα το ανακαλύψεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery αλλά για να σου δώσουμε ένα hint βασίζεται στο πολύ απλό και εύκολο στην εφαρμογή, styling trick, που λέγεται «φοράω ζώνη».

Ναι, καλά διάβασες. Με την προϋπόθεση πως το παντελόνι σου είναι ψηλόμεσο και μπορείς να «ανεβάσεις» το κούμπωμά του ψηλά στη μέση, το τελικό αποτέλεσμα θα δείχνει πιο αδύνατη τη σιλουέτα. Γιατί όταν η μέση μας αναδεικνύεται από μία ζώνη και φαίνεται λεπτή, αυτομάτως η προσοχή μετατοπίζεται από τους μηρούς και την περιφέρεια και ο θηλυκός σωματότυπος που δημιουργήσαμε κερδίζει τις εντυπώσεις. Δες πώς να εφαρμόσεις το trick και με τα δικά σου παντελόνια, όποια και αν είναι η υφή και το στυλ τους και χάσε πόντους στη στιγμή χωρίς κόπο!

Αν επιλέξεις denim παντελόνι φρόντισε να μην είναι πολύ στενό στους γοφούς και να πέφτει loose στα πόδια. Έτσι η μέση σου θα δείχνει υπερβολικά λεπτή, αν την τονίσεις με μία δερμάτινη ζώνη και θα κάνει ενδιαφέρουσα αντίθεση με το υπόλοιπο jean.

Kαι στενό να είναι το παντελόνι σου, αν είναι ψηλόμεσο και βάλεις ζώνη στη μέση το σώμα σχηματίζει το εφέ της «κλεψύδρας» και το αποτέλεσμα είναι θηλυκό και sεxy. Δεν είναι ανάγκη να δέσεις τη ζώνη σου με τον συμβατικό τρόπο. Πέρασε τη μία πλευρά μέσα από την άλλη σχηματίζοντας ένα τρίγωνο και δώσε ένα stylish twist στο σύνολό σου. Μία ζώνη στο ίδιο χρώμα με το παντελόνι δημιουργεί ένα πιο «ήσυχο αποτέλεσμα». Αν θες όμως να υπάρχει χρωματική αντίθεση φρόντισε να είναι διακριτικό το σχέδιό της για να είναι κομψό το τελικό look.

Aν το παντελόνι σου είναι πολύ φαρδύ και φυσικά ψηλόμεσο, μπορείς η ζώνη που θα πάρεις να είναι μεγάλη και φαρδιά προσφέροντας ομοιομορφία σε κάθε σωματότυπο.