«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Το Twitter εξεπλάγη από τη νέα σειρά της ΕΡΤ -«Ρε, αυτό είναι καλό!»

Η πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αγκαλιάστηκε από το Twitter, που είχε μόνο θετικά σχόλια για το νέο σίριαλ της δημόσιας τηλεόρασης.

Πλούσιο καστ, ένα γρήγορο και ατακαδόρικο σενάριο και ένα θεσπέσιο περιβάλλον κάπου στα βουνά γύρω από τα Καλάβρυτα συνθέτουν τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μια αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.


Αν κρίνουμε μάλιστα από την ανταπόκριση των χρηστών του Twitter, η σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» απέκτησε ήδη πολλούς φανατικούς θεατές που παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο στον αέρα της ΕΡΤ1.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, η πρεμιέρα της σειράς, αλλά και των υπόλοιπων νέων σίριαλ της ΕΡΤ («Τα καλύτερά μας χρόνια» και «Η τούρτα της μαμάς») έσπασε ρεκόρ επισκεψιμότητας στις έξυπνες τηλεοράσεις στο ERTFLIX.

Μένει να δούμε αν τα σχόλια στο Twitter, αλλά και οι ενδείξεις πως το κοινό ενδιαφέρεται για τη νέα σειρά της ΕΡΤ, η οποία θα προβάλλεται καθημερινά στις 20.00, θα αποτυπωθεί και στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Η σειρά της ΕΡΤ αποθεώθηκε στο Twitter
«Να τις στηρίζουμε αυτές τις σειρές, μπας και πάρουν χαμπάρι ότι το μέλλον είναι η καλή τηλεόραση και όχι τα τηλεσκουπίδια…», γράφει κάποιος για το πρώτο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ.

Πηγή