Επιστήμονας με βραβείο Νόμπελ βρήκε πώς να χάσετε βάρος και να φαίνεστε νεότεροι

Το καλύτερο σε αυτή την επαναστατική διατροφή είναι ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί και μπορείτε να φάτε ό, τι θέλετε και να χάσετε βάρος! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε το πότε τρώτε και όχι αυτό που τρώτε.

Όταν τρώτε όποτε θέλετε, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των επιδρομών στο ψυγείο αργά το βράδυ, δυσκολεύετε τον καρδιακό ρυθμό σας καθώς αυτός είναι ο φυσικός κύκλος του σώματός σας και δεν σχεδιάστηκε για να καταναλώνει φαγητό 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η ομάδα του Dr. Panda ανέλυσε τις διατροφικές συνήθειες 156 ενηλίκων. Μόνο το 10% τρώνε μέσα σε ένα 12ωρο, ενώ πάνω από το μισό απολάμβανε λιχουδιές για τουλάχιστον 15 ώρες την ημέρα.

Οι ερευνητές έβαλαν 8 ελαφρώς υπέρβαρους ανθρώπους να αλλάξουν τη διατροφή τους από ένα κύκλο 14 ωρών σε ένα κύκλο 10 ωρών. Ως αποτέλεσμα, έχαναν βάρος και αισθάνονταν πολύ πιο δραστήριοι μετά από 4 μήνες απολαμβάνοντας τα αγαπημένα τους γεύματα αλλά σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ο περιορισμένος κύκλος κατανάλωσης φαγητού σας βοηθά να χάσετε βάρος επειδή το σώμα σας καίει περισσότερο λίπος τη νύχτα.

Πηγή