Η στιγμή που ο Τζέιμς Κορντέν αναγκάζει τον Γκόρντον Ράμσι να φάει πέος ταύρου

Κι όμως υπάρχουν κάποια φαγητά που ούτε ο σεφ Γκόρντον Ράμσι δεν μπορεί να δοκιμάσει, όπως το πέος ταύρου.

Την Τρίτη, ο Τζέιμς Κόρντεν είχε καλεσμένο στην εκπομπή του «The Late Late Show» τον διάσημο σεφ Γκόρντον Ράμσι, για να παίξει το παιχνίδι « Fill Your Guts or Spill Your Guts», ένα παιχνίδι που απαιτεί από τους συμμετέχοντες είτε να φάνε κάτι αηδιαστικό είτε να πουν μια καταστρεπτική αλήθεια και τα πράγματα, από ότι φαίνεται, ξέφυγαν.

Στο περιστρεφόμενο τραπέζι του θανάτου, υπήρχε χυμός αχιβάδας, πόδια κοτόπουλου, παγωτό από σολομό με κομμάτια ψαριού μέσα, μοσχαρίσια γλώσσα, ακρίδες, σφηνάκια με καυτερή σάλτσα, ψηλά ποτήρια με χυμό από τουρσί πόδια χοίρου και ψιλοκομμένο πέος ταύρων.

Στη συνέχεια, έκαναν ο ένας ερωτήσεις στον άλλον, τις οποίες είτε έπρεπε να απαντήσουν είτε να φάνε κάτι που θα επέλεγε ο άλλος.

Οι ερωτήσεις κυμαίνονταν από το ερώτημα για ποιο προϊόν ο Κορντέν έχει πληρωθεί να διαφημίσει αλλά δεν το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ, μέχρι το ποιο άτομο δε θα καλούσε ποτέ ο Ράμσι σε ένα από τα εστιατόριά του. Και ως συνήθως, μετά το βρίσιμο που έριξε ο Βρετανός σεφ, αρνούμενος να απαντήσει στην ερώτηση, λέγοντας μόνο ότι επρόκειτο για Αμερικανό, ο Κορντέν αποφάσισε να τον βάλει να δοκιμάσει πέος ταύρου με καυτερή σάλτσα.

Πηγή