Ο Έλληνας παίκτης του Survivor παντρεύεται αλά Bollywood

Λέγεται Άλια Ρουφάι, είναι µία από τις πιο διάσηµες στιλίστριες της Ινδίας και έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες όπως την ανάληψη των ενδυµατολογικών επιλογών των εµφανίσεων σταρ του Μπόλιγουντ, όπως της Ανούσκα Σάρµα, µίας από τις πιο ακριβοπληρωµένες και διάσηµες σταρ της χώρας. Η Άλια έχει συνεργαστεί µε τα µεγαλύτερα περιοδικά µόδας στην πατρίδα της, ενώ πλέον είναι διάσηµη παγκοσµίως, καθώς χαίρει της εκτίµησης και του σεβασµού του κόσµου της µόδας.

Αυτά είναι η σύντροφος και μέλλουσα σύζυγο του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου του πρώην παίκτη του Survivor 2, που έχει σαρώσει τις πασαρέλες του εξωτερικού, έχοντας στο ενεργητικό του σπουδαίες συνεργασίες µε διάσηµους οίκους µόδας. Η απόφαση να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Άλια Αλ Ρουφάι είναι δεδομένη.

Η γνωριμία τους

Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο Θοδωρής βρέθηκε στην Ινδία ως το κεντρικό πρόσωπο για το Vogue Wedding Show 2017, όπου και φωτογραφήθηκε. Εκεί ήταν και η Άλια, η οποία έχει master στο µάρκετινγκ και στη διοίκηση επιχειρήσεων, αλλά την κέρδισε η µόδα.

«Από την πρώτη στιγµή που είδα την Άλια, είπα ότι µε αυτή την κοπέλα θέλω να κάνω οικογένεια. Ήταν περίεργο συναίσθηµα. Ανυποµονώ να τη δω και να µετακοµίσει µόνιµα πλέον στην Ελλάδα», είχε εξοµολογηθεί για εκείνη ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, όταν ο ίδιος και η οµάδα του κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και εκείνος έλαβε ένα πολύ τρυφερό γράµµα από τη σύντροφό του.

Η Άλια συνεχίζει τη συνεργασία της µε κορυφαίους οίκους και περιοδικά µόδας της χώρας της. Συγχρόνως, είναι και µία από τις κορυφαίες Ινδές influencers των social media αλλά και του YouTube, όπου ανεβάζει βίντεο δίνοντας συµβουλές styling. Μέσω εφαρµογής στο κινητό της µαθαίνει την ελληνική γλώσσα και αυτή την περίοδο ρυθµίζει τις τελευταίες λεπτοµέρειες για να µετεγκατασταθεί στην Ελλάδα και να ξεκινήσει µαζί µε τον Θοδωρή την κοινή ζωή τους.

 

Πηγή