Διάσημες Ελληνίδες που τάχθηκαν εξ αρχής στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου

Έκτοτε έχει ξεσπάσει ένας μεγάλος σάλος και με άλλες αποκαλύψεις σeξουαλικών παρενοχλήσεων τόσο από τον ίδιο χώρο, όσο και από διάφορες άλλες γυναίκες που μετά από την γενναία κίνηση της Μπεκατώρου, αποφάσισαν να μιλήσουν δημόσια για τα τραύματα τους.

Πέρα από τον απλό κόσμο που γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης προς την Ολυμπιονίκη τα social media, μέχρι και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός της Ελλάδας, στάθηκε στο πλευρό της με μια ανάρτηση που έκανε μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ενώ πολλές ήταν και οι διάσημες Ελληνίδες που εξέφρασαν την στήριξη τους στην πρωταθλήτρια.

Κάποιες από αυτές τις κυρίες, ανήκουν στον πολιτικό χώρο και με τις αναρτήσεις τους, έδειξαν ξεκάθαρα σε όλες τις γυναίκες ότι πρέπει να στηρίζουν η μια την άλλη, ειδικά σε περιπτώσεις κακοποίησης και τραυματικών εμπειριών. 

Μεταξύ όσων γνωστών γυναικών υποστήριξαν ανοιχτά την Σοφία Μπεκατώρου, ήταν η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη, η Λίνα Μενδώνη, η Μαρία Συρεγγέλα και η Φώφη Γεννηματά. Δείτε τα όσα έγραψαν παρακάτω:

Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη

Λίνα Μενδώνη

Φώφη Γεννηματά

Μαρία Συρεγγέλα

Πηγή