Νίκολας Κέιτζ: Για φαγητό σε ταβέρνα του Πειραιά -Τι ζήτησε να δοκιμάσει

Σε ταβέρνα του Πειραιά γευμάτισε προ ολίγων ημερών ο Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας του ταινίας.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός επισκέφθηκε τη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας «The Carpenter’s Son», μέρος των οποίων πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα, ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του και το παιδί τους διέμεναν σε βίλα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, με τον ηθοποιό, ωστόσο, να πραγματοποιεί εξορμήσεις και στην Αθήνα.

Νίκολας Κέιτζ: Οι ελληνικές νοστιμιές που απόλαυσε παρέα με τη σύζυγό του και το παιδί τους
Μεταξύ άλλων, ο Νίκολας Κέιτζ, που φαίνεται πως αγαπά την ελληνική κουζίνα, βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του, συνοδεία της προσωπικής του ασφάλειας, σε γνωστή ταβέρνα στον Πειραιά.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, δοκίμασε τζατζίκι και ντολμαδάκια, που του άρεσαν ιδιαίτερα, και έδειξε ενθουσιασμένος με τις ελληνικές γεύσεις.

Η αποκάλυψη για την επίσκεψη του χολιγουντιανού σταρ στο δημοφιλές πειραιώτικο στέκι έγινε γνωστή από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, μέσω μιας ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Είχα την τιμή να υποδεχθώ στο κατάστημα (Αρλεκίνος) έναν από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood, τον Nicolas Cage!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κώστας Κεφαλάς, ιδιοκτήτης του γνωστού μαγαζιού, δημοσιεύοντας σειρά από σχετικά στιγμιότυπα.

Ο ιδιοκτήτης γνωστής ταβέρνας στον Πειραιά ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στον Νίκολας Κέιτζ

Μεταξύ αυτών, και φωτογραφία όπου ο ίδιος ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στον Νίκολας Κέιτζ, αλλά και ένα στιγμιότυπο όπου ο ηθοποιός καταγράφεται μόνος του στο τραπέζι του, λίγο πριν αρχίσουν να καταφθάνουν τα εδέσματα που είχε παραγγείλει.

Ο Νίκολας Κέιτζ δοκίμασε αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας
Στις σχετικές εικόνες ο Νίκολας Κέιτζ εμφανίστηκε εν μέρει «καμουφλαρισμένος» και με casual διάθεση, με κοντομάνικο πολύχρωμο μπλουζάκι, καπέλο και γυαλιά.

«Του άρεσε το φαγητό, είναι λάτρης της ελληνικής κουζίνας. Αγαπάει πολύ τον Πειραιά. Τον υποδέχθηκα, ήταν ευγενέστατος και απλός, μας χαιρέτησε. Ζήτησε τζατζίκι χειροποίητο, του φτιάξαμε, ντολμαδάκια, έφαγε μια πικάνια, πατάτες τηγανητές, κεφτεδάκια, του άρεσαν πάρα πολύ.

Πηγή: iefimerida.gr

Κοινοποίηση σε:
Back To Top