Αυτή είναι η «βιταμίνη του σeξ»

Αν έχετε πεσμένη λίμπιντο λόγω άγχους και οι επιδόσεις δεν είναι ίδιες ως συνήθως ή όπως παλαιότερα, τότε υπάρχει μια βιταμίνη που ονομάζεται «βιταμίνη του σeξ» και η οποία μπορεί να κάνει θαύματα και να τονώσει την ερωτική σου ζωή. Κι αυτή είναι η βιταμίνη Ε.

Η συγκεκριμένη βιταμίνη βοηθά στην παραγωγή σeξουαλικών ορμονών, που βοηθούν στην αύξηση της εpωτικής επιθυμίας, την διάθεση αλλά και στην ελκυστικότητα. Έχει αντιγηραντική δράση προστατεύοντας τα κύτταρα του αίματος αλλά και την καρδιά. Έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, βοηθά στην λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος και βοηθά στην γονιμότητα. Πολλές φορές συστήνεται στην θεραπεία της ανδρικής ανικανότητας.

Μπορείτε να την βρείτε σε συμπληρώματα διατροφής αλλά και σε φυσικές τροφές, όπως το ελαιόλαδο, το αβοκάντο, το σπανάκι, τα αμύγδαλα και άλλους ξηρούς καρπούς, στο μπρόκολο, στον μαϊντανό και σε μερικές ακόμα τροφές. Χρειαζόμαστε περίπου 15 mg ημερησίως, οπότε αν κάποιος φάει 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, φάει ένα αβοκάντο ή μια χούφτα ξηρούς καρπούς, θα δει πως η ερωτική του διάθεση και ζωή θα απογειωθεί σε λίγο καιρό.

Πηγή