Η Σαμάνθα Φοξ, κατηγορεί πασίγνωστο, θρυλικό τραγουδιστή για σεξουαλική παρενόχληση

Σαράντα περίπου χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία της, η Σαμάνθα Φοξ, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει με την αποκάλθψή της οτι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον θρύλο της ροκ Ντέιβιντ Κάσιντι, ο οποίος δεν είναι πια εν ζωή.

Η 54χρονη, πλέον, Σαμάνθα Φοξ μίλησε στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ Naked Truth και δήλωσε ότι ο Ντέιβιντ Κάσιντι την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού Romance, το 1985, στο οποίο εκείνος τής είχε ζητήσει να συμμετάσχει.

Μάλιστα, η Φοξ ανέφερε και λεπτομέρειες, όπως ότι ο Κάσιντι βρισκόταν σε στύση καθ΄ όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης. «Κάναμε τη φωτογράφιση και ήμουν ενθουσιασμένη. Δεν χρειάζεται να σας πω τι έγινε μετά. Ο τύπος ίδρωνε πάνω μου», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας επίσης ότι ο τραγουδιστής τη στρίμωξε σε τουαλέτες, σε εστιατόριο του Λονδίνου, και προσπάθησε να τη φιλήσει στο στόμα.
«Προσπάθησε να βάλει τη γλώσσα του μέσα στο στόμα μου και τον έσπρωξα», είπε η Σαμάνθα Φοξ για το εν λόγω περιστατικό, συμπληρώνοντας ότι έφυγε αμέσως για το τραπέζι όπου καθόταν ο πατέρας της, χωρίς να του πει κάτι φοβούμενη να μη γίνει κάποιο επεισόδιο. Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο Κάσιντι προσπάθησε να βάλει και το χέρι του μέσα από τη φούστα της.

Η Σαμάνθα Φοξ είχε ξαναμιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση από τον Ντέιβιντ Κάσιντι και το 2017, λίγο μετά τον θάνατο του τραγουδιστή της ροκ. Όπως είχε πει τότε για το περιστατικό στο εστιατόριο, κάποια στιγμή εκείνη πήγε στις γυναικείες τουαλέτες για να πλύνει τα χέρια της, όταν ξαφνικά έκανε έφοδο ο Κάσιντι, σύμφωνα με τα λεγόμενά της. «Πριν προλάβω να καταλάβω τι γίνεται, με έσπρωξε στον τοίχο και τα χέρια του ήταν παντού πάνω μου. Φώναξα ”Φύγε από πάνω μου, Ντέιβιντ!”, προσπαθώντας να τον σταματήσω. Αντί για αυτό, έβαλε τη γλώσσα του στο στόμα μου και έσπρωξε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου, ενώ με το άλλο κρατούσε σφιχτά το στήθος μου», είχε δηλώσει η Σαμάνθα Φοξ στην Daily Star. «Αντέδρασα γρήγορα και ενστικτωδώς, σήκωσα το γόνατό μου και τον χτύπησα απευθείας στα αρ@@@@α και μετά του έριξα αγκωνιά στο πρόσωπο», πρόσθεσε.

Όσο για το βίντεο κλιπ και τη φωτογράφιση για το τραγούδι του Κάσιντι, είπε ότι ήταν γυμνή από τη μέση και πάνω. «Φαινόταν σαν ο Ντέιβιντ να καθυστερούσε επίτηδες τη φωτογράφιση, που πήρε μια αιωνιότητα και ήταν διαρκώς σε στύση και δεν έκανε καμία απολύτως προσπάθεια να το κρύψει. Κάθε φορά που με πίεζε επάνω του, ένιωθα ξεκάθαρα το μόριό του», περιέγραψε ακόμη.

Ο Ντέιβιντ Κάσιντι, ο οποίος μεσουράνησε ως ηθοποιός και τραγουδιστής τη δεκαετία του 1970, πέθανε το 2017 σε ηλικία 67 ετών. Είχε διαγνωστεί με άνοια.

Η Σαμάνθα Φοξ ήταν η ερμηνεύτρια της επιτυχίας Touch Me τη δεκαετία του 1980, που στο YouTube έχει πάνω από 24 εκατ. προβολές:

Πηγή