Πόσοι Έλληνες είδαν τον τελικό του Στέφανου Τσιτσιπά;

Ο έλληνας αθλητής έχασε στον τελικό του Roland Garros από τον Νόβακ Τζόκοβιτς αλλά κέρδισε τις καρδιές των φιλάθλων του αθλήματος και όλων των ελλήνων που συντονίστηκαν στην ΕΡΤ1 για να κάνουν κερκίδα, στέλνοντας στον Στέφανο Τσιτσιπά όλη τη θετική ενέργειά τους.

Και στις «κερκίδες» της ΕΡΤ1 έγινε χαμός αφού για όλη τη διάρκεια της μετάδοσης, του αγώνα και των απονομών, στη συχνότητα της ΕΡΤ1 συγκεντρώθηκαν πάρα πολλοί τηλεθεατές σημειώνοντας 40,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 41,4% στο δυναμικό κοινό. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην κορύφωση του αγώνα μεταξύ των δύο κορυφαίων αθλητών η ΕΡΤ1 σημείωσε 48,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 51,4% στο δυναμικό κοινό με τους έλληνες φιλάθλους να «στέκονται» στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά.


Μπορεί ο έλληνας αθλητής να μην κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα αλλά μετά την επιτυχημένη πορεία του στο Roland Garros βρίσκεται στην τέταρτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι έχει ακόμα πιο λαμπρό μέλλον μπροστά του, έχοντας δίπλα του όλους τους έλληνες, φιλάθλους και μη, που τον στηρίζουν και τον αγαπούν…!

Πηγή